FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Wymiana Save'ów
Autor Wiadomość
Invicta 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Cze 2011
Posty: 283
Skąd: Znikąd :)
Wysłany: 02-07-2011, 20:19   

Ja tu może odrobinkę nie do końca na temat, ale mógłby mi ktoś tak dokładnie wytłumaczyć, co robić dalej, kiedy już się ściągnie save'a? Ja próbowałam to uruchamiać na wszystkie przychodzące mi do głowy sposoby, ale nic nie wypaliło. Z tego winrara czy co to jest chyba jakoś "rozpakowałam", ale dalej nie chce mi się otworzyć... Nie bardzo to rozumiem, a pilnie potrzebuję save'a z Wielkiej Piramidy po czasówkach, bo przez głupotę skasowałam zapisany profil :( i teraz sobie nie radzę :( . Wiem, są tu już takie save'y, ale ja po prostu nie rozumiem, co z tym robić :( . Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
_________________
Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 668
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 03-07-2011, 00:25   

Save'y wklejasz w Moje Dokumenty --> Eidos --> Tomb Raider - Anniversary --> nazwa_profilu
_________________
 
 
 
Invicta 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Cze 2011
Posty: 283
Skąd: Znikąd :)
Wysłany: 03-07-2011, 16:09   

Zrobiłam tak i dalej nic z tymi save'ami nie mogę zrobić :(
_________________
Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 668
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 03-07-2011, 22:16   

Wystarczy włączyć grę i wczytać odpowiedni zapis :)
_________________
 
 
 
Invicta 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Cze 2011
Posty: 283
Skąd: Znikąd :)
Wysłany: 05-07-2011, 20:01   

Dzięki :) już mi wszystko dobrze działa :P
_________________
Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
 
 
Amista 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Lis 2011
Posty: 4
Wysłany: 05-11-2011, 18:19   

Witam serdecznie, jestem nowa. Chciałabym prosić o save z Vilcabamby, tuż po tym nieszczęsnym skoku w lewym wejściu, to miejsce gdzie często występuje bug (tam, gdzie Lara nie chce się chwycić półki). Przeczytałam poprzednie posty, pozmieniałam ustawienia grafiki, zrobiłam wszystko, o czym pisaliście, nic nie pomaga, to chyba dlatego, że mój komp należy do bardzo archaicznych. Będę bardzo zobowiązana :) mam polską wersję gry.
 
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 05-11-2011, 18:37   

Amista, a save'y z pierwszego posta w tym temacie wypróbowałaś? Jeśli nie to przejdź do pierwszej strony i tam w pierwszym poście masz dodane save'y do polskiej wersji gry. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Amista 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Lis 2011
Posty: 4
Wysłany: 05-11-2011, 20:09   

W tym rzecz, że pobrałam te save'y, jest tam z Vicabamby, ale od 18% postępu w grze, a ten feralny moment "lewego skoku" jest w momencie 6%, poprostu nie chciałabym tyle tracić z gry, bo wygląda na to, że to spory kawałek. Czy w takim razie byłby któś uprzejmy mi pomóc? :)
 
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 05-11-2011, 20:22   

Amista, no to wrzuć swojego save'a na forum (koniecznie spakuj go i daj jako załącznik) i może ktoś będzie na tyle miły, że ci ten fragment po prostu przejdzie. Tak chyba będzie najszybciej. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Amista 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Lis 2011
Posty: 4
Wysłany: 05-11-2011, 23:01   

proszę :) (mam nadzieję, że wszystko dobrze zrobiłam)
 
 
 
Kerbi25 
Student



Dołączył: 06 Sie 2011
Posty: 40
Wysłany: 06-11-2011, 10:48   

Amista, proszę bardzo ;) Pokusiłem się o przejście Ci tego momentu.
 
 
Amista 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Lis 2011
Posty: 4
Wysłany: 06-11-2011, 11:09   

muchas gracias, jestem zobowiązana :)
 
 
 
Saku192 
Student



Dołączyła: 22 Lip 2008
Posty: 68
Skąd: jestem?
Wysłany: 04-12-2011, 12:14   

Witam. Może ktoś mógłby podać save do complete 100% ??? Przeszukałam prawie cały temat i nie moge znaleść, a jak już znajde to nie moge pobrać :/ Bardzo mi na tym zależy, z góry dziękuje i pozdrawiam :)
_________________
Zapraszam na mój kanał na youtube ^^
http://www.youtube.com/user/ssaakkuu192
 
 
haZyy 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 30-12-2011, 17:06   Witam

Witam,
jetem tu nowy. niedawno postanowiłem znowu pograć w TRA, ale niestety znowu mam problem z centaurami;s czy ktoś może mi podesłać save'a po walce z nimi?
będę bardzo wdzięczny!

tzajac@onet.eu
 
 
haZyy 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 30-12-2011, 18:12   

dodam, że mam polską wersję, a na forum widze tylko save'y ENG ;s
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 31-12-2011, 11:02   

haZyy, to zajrzyj jeszcze raz do pierwszego postu w tym temacie -na samym końcu postu masz save'y do polskiej wersji.
Te save'y są dołączone jako załącznik do posta i dlatego nie widać ich jeśli się nie jest zalogowanym na forum. :)

A swoją drogą na centaury polecam pada zamiast klawiatury i myszy -walka z nimi staje się bardzo łatwa. :D
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
krtomb 
WoTR Team



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 1078
Skąd: Helheim
Wysłany: 31-12-2011, 11:46   

Dla mnie centaury podobnie jak reszta bossów w tej grze są banalne proste - unik przecież jest najbardziej naturalną rzeczą do wykonania pod słońcem... Na klawiaturze też w sumie to łatwe. Najbardziej się męczyłem na PSP bo tam żeby użyć linki służy inny przycisk na padzie niż w wersji PS2 czy XBOX 360
_________________
"In place of a dark Lord you would have a queen! Not dark but beautiful and terrible as the dawn! Treatreous as the sea! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair!"
 
 
haZyy 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 31-12-2011, 11:48   

dzięki Asyenna. Chyba kupię okulary :mrgreen2:
 
 
micarise 
Nowicjusz


Dołączyła: 30 Kwi 2012
Posty: 3
Skąd: filmy, książki
Wysłany: 30-04-2012, 09:21   

matteo napisał/a:
Mam jakiś problem z grą i prosił bym o save. Jestem w Peru w City of Vilcabamba, stoje przed duża brama i mam wejście po lewje stronie bramy i po prawej. Z wejściem po prawej stronie sobie poradze ale wejście o lewej to już gorzej. Wspinam sie normalnie tam nad woda i jak dochodze do momentu odskoczenia od ściany i złapania sie za podest to a chiny nie moge tego zrobić. Lara wogóle nie łapie sie tego podestu mimo ze ciągle przyciskam ctrl. Czy mógłby mi ktoś pomóc. Prosił bym o jakiegoś save gdzie to juz zostało zaliczone. ;(


Cytuję matteo, bo u mnie na prawdę nie da się tego przejść. Próbuję od tygodnia. Niech ktoś zrobi mi przysługe i wyśle save'a zaraz po tym wskoczeniu ze ściany :) Błagam! Nie pisałabym, gdybym wiedziała, że sama skoczę. Powiem jeszcze, że gram na słabym laptopie, wyłączyłam wszystkie efekty już na początku gry, bo Lara powoli chodziła. Nic nie daje.
 
 
 
3dfx 
Nowicjusz


Dołączył: 21 Sty 2012
Posty: 29
Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 30-04-2012, 12:39   

Żadne zmniejszanie rozdzielczości czy pogorszanie grafiki nic nie zmieni. Trzeba wyłączyć "efekty pełnoekranowe". Pomaga.
 
 
micarise 
Nowicjusz


Dołączyła: 30 Kwi 2012
Posty: 3
Skąd: filmy, książki
Wysłany: 30-04-2012, 12:49   

Mówię Ci, wszystko już wyłączyłam. Ponawiam prośbę.
 
 
 
3dfx 
Nowicjusz


Dołączył: 21 Sty 2012
Posty: 29
Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 30-04-2012, 12:56   

Jeśli wyłączyłaś to o czym wspomniałem to spróbuj jeszcze skoczyć tak, aby Lara najpierw się odchyliła i zobaczyła tę krawędź - i dopiero skocz i złap.

I poprawka: zmniejszenie rozdzielczości grafiki też może pomóc.
 
 
micarise 
Nowicjusz


Dołączyła: 30 Kwi 2012
Posty: 3
Skąd: filmy, książki
Wysłany: 30-04-2012, 13:23   

jesteś genialny! Zmieniłam jeszcze raz i udało się!
Dziękuję!
Prawie od tygodnia stałam w miesjcu.
Cieszę się tym bardziej, że sama mogę przechodzić bez czyichś save'ów :)
 
 
 
LegendOfDarknes 
Student



Dołączyła: 02 Kwi 2012
Posty: 41
Wysłany: 12-06-2012, 15:40   

Mam duuuże zapotrzebowanie na save'a w Natla's mines zaraz po zdobyciu pistoletów, a przed Larsonem... Mam buga który nie pozwala mi się dostać do pistolców... Proszę o pomoc. z góry dziękuję.
 
 
BaskaPoland 
Nowicjusz


Dołączyła: 21 Cze 2012
Posty: 4
Wysłany: 02-07-2012, 19:21   

Witajcie :) mam taki sam problem jak hugok - tzn w Egipcie w obelisk of khamoon przy tym jak mam skoczyc na balkonik to Lara za nic w świecie nie chce doskoczyc na platformę :( zmniejszylam ustawienia grafiki ale to nic nie daje.
Czy ktos moglby mi to przejsc i potem z powrotem przeslac save ? Prosze bardzo? ! :) :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.167 sekundy. Zapytań do SQL: 10