FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Wymiana Save'ów
Autor Wiadomość
arci 
Nowicjusz


Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: 15-06-2007, 22:13   

Clear, czesc mozesz mi wyslac seva zaraz za centaurami bo nie daje rady przejsc szlag mnie trafia z gory dzieki artur art1970ko@tlen.pl
_________________
arci
 
 
Trent 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Lut 2007
Posty: 3
Wysłany: 15-06-2007, 23:05   

Hejka a mógłby ktoś wrzucić save lub cały profil do anniversary pl z time trialami zaliczonymi? ja jakoś nigdy nie miałem talentu do tego, identycznie bylo w legendzie ;(
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 16-06-2007, 09:42   

Za centaurami niestety nie posiadam save ale podeslij mi swój to postaram sie przejśc :)
 
 
Nocturn 
Nowicjusz



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 12
Skąd: Mysłowice
Wysłany: 16-06-2007, 16:05   

Witam, ProSił bym Save od ` Koloseum ` jak ktoś ma ponieważ wchodze dzisiaj rano na gre i pisze że mój save nie działa poprawnie ;/ czy jakos tak i wszystko sie skasowalo... ;/

z góry dzięki , pozdrawiam
 
 
mattielicious 
Praktykant



Dołączył: 26 Maj 2007
Posty: 143
Skąd: Szczecin
Wysłany: 16-06-2007, 16:12   

Proszę Cię bardzo, save po Świątyni świętego Franciszka ze wszystkimi sekretami
<<KLIK>>

:narka: :pozdro:
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 16-06-2007, 16:29   

Z wulkanem sobie poradziłam jakos ale teraz mam problem z tym mutantem jakby ktoś miał save .... ;) :pozdro:
 
 
siwek509 
Praktykant



Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 173
Skąd: włocławek
Wysłany: 16-06-2007, 22:44   

prosze podajcie sava za tym miejscem.......... niemoge tego przejść juz od wczoraj.......... :( :( :(
http://www.youtube.com/watch?v=A0OxsU6DQzA
 
 
 
iraq 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Kwi 2007
Posty: 221
Wysłany: 16-06-2007, 23:05   

siwek509 napisał/a:
niemoge tego przejść juz od wczoraj..........


he he tomb raider na tym polega, że nie raz siedzi się nad jedną lokacją miesiąc xD
_________________
...
 
 
siwek509 
Praktykant



Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 173
Skąd: włocławek
Wysłany: 16-06-2007, 23:17   

no raczej miesiąc to troszke zadługo.......... ponawiam prośbe o tego sayva..... :(
 
 
 
BeyonceK 
Praktykant



Dołączył: 15 Maj 2007
Posty: 128
Skąd: Wrocław
Wysłany: 16-06-2007, 23:21   

Ale skoro masz pokazane jak to zrobić to nie powinno być prolemu. Popróbuj jeszcze kilka razy ;)
 
 
 
siwek509 
Praktykant



Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 173
Skąd: włocławek
Wysłany: 17-06-2007, 00:43   

jea......... dałem rade hihi :pozdro: xD :wotr: :690:
 
 
 
teristek 
Nowicjusz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 17-06-2007, 07:26   

A ja (o ile można) prosiłbym o save tuż przed Centaurami. Z góry dzięki!
 
 
Dak77 
Nowicjusz



Dołączył: 10 Cze 2007
Posty: 10
Skąd: są dzieci?
Wysłany: 17-06-2007, 08:06   

wczoraj przeszedlem calego tra... dzisiaj wchodze i daje mi "plik jest uszkodzony i nie nadaje sie do odczytu"! mam dalej save'y z gry ale w ogole nie chce ich wczytac... co moge zrobic? prosze o pomoc (nic nie zmienialem, nie podmienialem i nie probowalem niczego robic z tymi plikami)
---------------------------------
Croft Manor mam skonczone... secerty pozaliczane... i jak wchodze to tutaj jest wszystko ok... nagrody tez odblokowane... ale nie moge wejsc do leveli... (rozpoczyna mi gre od poczatku) ;(
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 17-06-2007, 10:47   

Apropo's (czy jak to tam się pisze) wyskakującego komunikatu o uszkodzeniu save'ów -> jeśli się takie coś pojawia to zaczynamy grę od początku, pomijamy filmiki (żeby było szybciej) i gdy już możemy grać Larą klikamy na wczytaj i wczytujemy nasz save. Powinno zadziałać. Wczoraj myślałem że wyrzucę kompa przez okno :D Ale jest gites i wszystko działa... Na razie :P P
 
 
siwek509 
Praktykant



Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 173
Skąd: włocławek
Wysłany: 18-06-2007, 18:57   

hej.... mógł bym poprośić o aava zaraz za ostatnim bosem, bo pomimo tego ze naoglądałem sie milionów filmików to i tak niemoge przejść ;(
 
 
 
Vilandra 
Student



Dołączyła: 05 Cze 2007
Posty: 38
Wysłany: 19-06-2007, 15:06   

Ja też miałam taki sam problem. Mianowicie po przejściu gry na 100% posiedziałam trochę w dodatkach i wyszłam z gry. Następnego dnia, kiedy uruchomiłam grę wywaliło mi komunikat, że seave jest uszkodzony :aaa: . Wyszłam z gry, weszłam do folderu moje dokumenty, Tomb Raider Anniversary, domyślny profil. Były tam trzy zapisy. Z tego co pamiętam to autoseave, mój profil i jakiś jeszcze. Kliknęłam dwa razy w mój profil i załadowało grę. Wszystko zadziałało i odzyskałam zapisy xD . Możliwe, że po przejściu gry program natyka się na jakiegoś buga i gubi seave'a :609: . Wczytanie gry z seava a nie ze skrótu na pulpicie czy folderu z grą powinno naprawić ten problem. Mi pomogło :pozdro:
_________________
.lenah biv kenen tenesh erthbantee meh keelentee roob rekeelen fahets kenen ten ril-tsan
 
 
 
Gareric 
Nowicjusz


Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: 19-06-2007, 19:44   

ma ktos save'a po otworzeniu pierwszej bramy z tego filmu: http://www.youtube.com/wa...related&search= ?bo ja mam blad o ktorym juz wczesniej pisali. z prawej strony przeszedlem, ale z lewej, gdy skacze, to lara nie chce sie zlapac(jesli nie rozumiecie o czym mowie, to zobaczcie film)(slabo mi wychodzi tlumaczenie mojej sytuacji) ;)
 
 
Martusia4141 
Nowicjusz


Dołączyła: 18 Cze 2007
Posty: 15
Wysłany: 19-06-2007, 23:12   

Hej ma ktos może jakiegoś save zaraz po walce z T-Rex ??
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 19-06-2007, 23:18   

Gareric, spróbuj przytrzymać dłużej klawisz skoku.
Martusia4141, wysłałam Ci sava i co nie działa??
Jak nie to spróbuj stąd:

http://tomb-raider-annive...y-cheats/saves/
_________________


 
 
Martusia4141 
Nowicjusz


Dołączyła: 18 Cze 2007
Posty: 15
Wysłany: 19-06-2007, 23:43   

To chyba mi nie doszedł bo nie mam nic w skrzynce jak możesz to spróbuj mi wysłać jeszcze raz !! martynaOb@wp.pl
:-P
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 19-06-2007, 23:59   

Wysłałam ponownie, tym razem powinien dojść.
_________________


 
 
kondi81.ok 
Nowicjusz


Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 9
Wysłany: 20-06-2007, 09:08   

:pozdro:
nie wiem czy ktoś posiada seve po zdobycu trzeciej sztabki
och jak ja bym był wdzięczny za niego
bo nic tak nie denrwuje człowieka jak wkółko robic to samo :fire:
z góry DZIĘKI :)
 
 
jasiu 
Nowicjusz


Dołączył: 20 Cze 2007
Posty: 4
Wysłany: 20-06-2007, 17:48   

hejka ... ja z kolei potrzebuje seva .... najlepiej jak to by był pierszy w tych kopalniach ( tam gzie lara nie ma żadnej broni ).. nie wiem co sie stało ale grał w nocy zapisałem sobie a rano mi wyskoczyło ze zapis jest błędny ..i pozostało mi tylko grać od nowa a nie che mie się !!!.. przślijcie mi ktoś .. zgóry dzieki
jasiu666@o2.pl
 
 
xx_unperfect 
Student



Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 42
Skąd: z Giżycka
Wysłany: 20-06-2007, 17:53   

ma ktoś save zaraz za centaurami?? [x
 
 
 
Gareric 
Nowicjusz


Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: 20-06-2007, 19:15   

Jasmine... to nie dzialalo. okazalo sie, ze trzeba bylo pozmieniac ustawienia grafiki, zeby sie gra nie zacinala. To nie jest blad gry, tylko sprzetow
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.141 sekundy. Zapytań do SQL: 10