FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Wymiana Save'ów
Autor Wiadomość
KonZ 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Cze 2007
Posty: 2
Wysłany: 12-06-2007, 11:15   Wymiana Save'ów

hejka witam potrzebuje save do TRA najlepiej z samego początku Grecji :( gty dzisiaj uruchomiłem gre wyskoczył komunikat "You save is dameged" czy coś takeigo i lipa Start New game tylko zostaje :( prosze o save bądz 100% jak ktoś niema samej grecji bąz z początku Grecji z góry THX !!) mÓj email :

kongrad@wp.pl kondzior.pk@gmail.com

[ Komentarz dodany przez: Cez: 31-05-2008, 20:58 ]
UWAGA!!!

Save'y 100% z odblokowanymi materiałami bonusowami oraz save'y z najwazniejszych, kluczowych miejsc w grze znalezc mozna tutaj:


:uwaga: SAVE'Y z TR ANNIVERSARY:

Save'y z wersji POLSKIEJ

Dodane u dołu posta w załaczniku, widoczne dla osób zalogowanych. Zawierają save 100% (odblokowane wszystkie materialy bonusowe) oraz save'y z najwazniejszych, kluczowych miejsc w grze. Thx Lady Justine.

Dodatkowo w paczce znajduje się profil z odblokowanymi komentarzami twórców bez zebranych sekretów.

Save'y z wersji ANGIELSKIEJ:

Są dostepne na stronie http://tombraiders.net/st...es.html#trasave
 
 
Vilandra 
Student



Dołączyła: 05 Cze 2007
Posty: 38
Wysłany: 13-06-2007, 09:57   

Jakby ktoś był zainteresowany oto mój save 100%. Są tu wszystkie ubranka, relikty, muzyka, filmiki, arty itd. Brakuje tylko niektórych kodów ponieważ nie mam siły przechodzić tego na czas.
_________________
.lenah biv kenen tenesh erthbantee meh keelentee roob rekeelen fahets kenen ten ril-tsan
 
 
 
BeyonceK 
Praktykant



Dołączył: 15 Maj 2007
Posty: 128
Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-06-2007, 15:33   

Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tutaj.
Czemu trainer ze strony
http://tomb-raider-annive...cheats/trainer/
nie działa?? Albo jak go uruchomić żeby działał?? Mam polską wersję gry.
 
 
 
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 14-06-2007, 11:14   

BeyonceK, są dwie wersje trainera - pierwsza jest dla exe gry który ma rozmiar 4.58MB lub 8.93MB.
Druga wersja - dla tra.exe mającego 19MB. Używasz odpowiedniej wersji? :p
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 14-06-2007, 13:27   

A czy ja mogę prosić save z tej piramidy w Atlantydy. Nie wiem moze ja mam jakis błąd w grze albo nie potrafię tego przejsć ale Lara nie chwyta mi się półek i zawsze spadam do lawy.
 
 
siwek509 
Praktykant



Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 173
Skąd: włocławek
Wysłany: 14-06-2007, 18:45   

ja bym poprośil o sayva zaraz az centaurami.... plisss bo niedaje rady :(
 
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 14-06-2007, 19:10   

Siwek wrzuć swojego save tutaj to ci przejdę ;)
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 14-06-2007, 20:08   

"Z góry dziex", ale fajnie ze każdy sprawdza forum co minute, bo a nóż ktoś nie wie jak się wstawia załączniki...
_________________
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 12:23   

Ponawiam swoją proźbę o przejście momentu z wulkanem gdzie Lara musi skakać po tych haczykach. To mój sav`e
http://s004.wyslijto.pl/?...149252111523565

Będę bardzo wdzięczna jak mi ktoś to przejdzie :)
 
 
Konrado 
Nowicjusz



Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 22
Wysłany: 15-06-2007, 14:41   

Ponawiam prośbę o przejscie fragmentu zaraz po walce z t-rexem zaraz po wzięciu koła zebatego i wskoczeniu do zalanego korytarza (z powodu błedu pala na który nie moge wejśc) do nastepnego punktu kontrolnego - mój save: http://www.tombraiderforu...p?p=67705#67705
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 15:10   

Konrado wrzuciłam tego seva do siebie i u mnie też na pal Lara nie wejdzie...
 
 
Dawid KARMEL 
Student



Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 49
Skąd: jestem??
Wysłany: 15-06-2007, 15:21   

Miałem problem z zatrzymaniem się instalacji. I teraz nie wiem gdzie są savey... oświecicie mnie??
_________________
Intel Core Duo E6400, 1 GB RAM, GeForce 7600 GT, 250 dysku twardego.
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 15-06-2007, 15:24   

Moje Dokumenty -> Eidos
_________________
 
 
xx_unperfect 
Student



Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 42
Skąd: z Giżycka
Wysłany: 15-06-2007, 15:32   

ma ktoś save z Pałacu Midasa, po przejściu tych kolumn, co opadają??
bo chcę sobie TR na laptopie zainstalowac, a przechodzic wszystkiego od nowa nie chce.

jakby ktoś chciał przesłac to: wkurzylam_sie@vp.pl :)

:pozdro:
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 15-06-2007, 15:40   

To nie może sama sobie przesłać na laptopa ? xD
_________________
 
 
Konrado 
Nowicjusz



Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 22
Wysłany: 15-06-2007, 15:40   

Clear napisał/a:
Konrado wrzuciłam tego seva do siebie i u mnie też na pal Lara nie wejdzie...



A może masz jakiś stan gry po prześciu tego fragmentu?
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 15:52   

Niestety nie mam :( ja jestem praktycznie już na samym końcu ...
 
 
xx_unperfect 
Student



Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 42
Skąd: z Giżycka
Wysłany: 15-06-2007, 16:01   

K@t napisał/a:
To nie może sama sobie przesłać na laptopa ? xD


lol.

jestem chyba za głupia, żeby widziec, ze tak mozna.

xD xD xD
 
 
 
Konrado 
Nowicjusz



Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 22
Wysłany: 15-06-2007, 16:28   

Clear napisał/a:
Niestety nie mam :( ja jestem praktycznie już na samym końcu ...


Pozostaje mi rzucić gierke w kąt :(
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 16:32   

Konrado ale może zrobię wyjątek i przejdę całosć od nowa dla ciebie i podeslęCi save kawałek dalej ok ?
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 17:11   

Proszę masz punkt dalej ;)
http://s004.wyslijto.pl/?...516865813795237
 
 
Konrado 
Nowicjusz



Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 22
Wysłany: 15-06-2007, 17:25   

Dziękuję Ci bardzo :D jesteś wielka :)
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 17:30   

Nie ma za co :) a działa chociaż bo nie wszystkie działają...
 
 
Konrado 
Nowicjusz



Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 22
Wysłany: 15-06-2007, 17:31   

Pewnie, że działa :) Lol troche dalej nie chce przeskoczyć do następnej pólki ^^ znaczy doskakuje ale się nie łapie:D
 
 
Clear 
Student


Dołączyła: 13 Cze 2007
Posty: 32
Wysłany: 15-06-2007, 17:36   

Hihi w razie czego mam zapisany Twój save więc jak coś to smiało pisz... :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.148 sekundy. Zapytań do SQL: 10