FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Wymiana Save'ów
Autor Wiadomość
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 25-03-2008, 16:42   Wymiana Save'ów

Zakładam ten temat dla tych, którzy chcą wymieniać się save'ami z klasycznych Tomb'ów, w których zapisaliście grę w ciekawych miejscach, wraz ze wszystkimi sekretami lub odblokowanymi ukrytymi levelami.

Dołączam save'y z Tomb Raider III zapisane w kluczowych miejscach oraz ze wszystkimi sekretami i bonus levelem.

[ Komentarz dodany przez: Cez: 25-03-2008, 16:49 ]
hmm.. w sumie temat się przyda

Edit:
Dzięki za wyrazy aprobaty :)
_________________
 
 
Cassidy 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Lip 2008
Posty: 3
Wysłany: 04-07-2008, 14:08   

Jestem w bardzo trudnej sytuacji. Grałam w TRIII, byłam przy końcu poziomu z kajakiem. Wpadłam do wody, z której nie było wyjścia, zaraz miały zeżreć mnie piranie. (Mnie czytać jako Larę xD ). Moja siostra zamiast kliknąć w załadowanie gry, wybrała zapis. Czy ktoś może zaoferować mi save'a z tego momentu? Bardzo mi zależy,a niestety nie robilam zapasowych zapisów...
_________________
Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 04-07-2008, 15:04   

Cassidy, proponuję zajrzeć na stronę Stelli. Są tam save'y do wszystkich poziomów TR3 i nie tylko.
Save'y do TR3 znajdziesz tutaj:
http://www.tombraiders.ne...e/TR3saves.html
:)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Cassidy 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Lip 2008
Posty: 3
Wysłany: 04-07-2008, 18:08   

Ludziska, co ja bym bez was zrobiła. WoTRowicze są fajni ! ;P Save'y z sieci, kiedyś nie było takiego komfortu... *-*
_________________
Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain
 
 
misti12 
Nowicjusz



Dołączyła: 25 Lut 2008
Posty: 26
Skąd: Kobióreczek
Wysłany: 09-08-2008, 09:45   

Mogłabym poprosić sava z ukończonym levelem Wenecja? Bo jakoś coś mi ona nie wychodzi. Z góry dzięki. Ale jakbym mogła prosić o sav tylko z ukończonym levelem Wenecja. Z góry dzięki.
 
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 09-08-2008, 11:05   

misti12, zobacz na stronie Stelli http://www.tombraiders.ne...e/TR2saves.html
Tam są save'y do wszystkich Tombów. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 701
Skąd: Gorzów
Wysłany: 20-05-2011, 20:00   

Mam problem. Ściągnąłem save'a z TR3 do poziomu "Madubu Gorge", ponieważ mam tą wadliwą wersję CDA :/ Wklejam save'y do katalogu z grą, a kiedy próbuję wczytać zapis w głównym menu to wychodzi mi z gry z tym słynnym komunikatem, że program przestał działać :(

Tu zaznaczyłem wszystkie wklejony save'y z "Madubu Gorge".


A tak to wygląda w menu. W sumie to trochę dziwne, bo w katalogu jest więcej save'ów niż w menu.


Proszę o pomoc :o
_________________
Witaj Gość
 
 
 
Sky_lark 
Nowicjusz



Dołączyła: 07 Cze 2011
Posty: 9
Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 01-07-2011, 17:18   

Ma ktoś save'a z TR4 z początku Guardian of Semerkhet? Najlepiej w tej sali z ostrzami po przesunięciu dźwigni... Mam buga który sprawia że tej dźwigni zwyczajnie.. nie ma :roll: save'y ze Stelli i innych stron niestety nie działają ;(
 
 
Vanilia 
Nowicjusz



Dołączyła: 20 Paź 2011
Posty: 6
Wysłany: 20-10-2011, 13:54   

Witam. Czy wie ktoś może dlaczego save'y ze strony Stelli do TR4 mogą nie działać? Tzn wklejam je do folderu z grą, ale w menu ich nie ma...
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 20-10-2011, 14:25   

Możliwe, że korzystasz z innej wersji gry - starszej, bądź nowszej niż ta na której sejwowała Stella.
Save'y wrzuciłaś do folderu po uprzednim ich rozpakowaniu oczywiście? ;-)
_________________
 
 
Vanilia 
Nowicjusz



Dołączyła: 20 Paź 2011
Posty: 6
Wysłany: 20-10-2011, 14:53   

Oczywiście.
Przynajmniej wiem o co chodziło, dzięki. :)
 
 
raczej_gość 
Student


Dołączył: 07 Gru 2010
Posty: 49
Skąd: z miasta
Wysłany: 29-10-2011, 12:26   

Ma ktoś save z TR:CH z etapu w Irlandii?
_________________
jak chcesz to dam ci rade:
zapnij rozporek nie mieszaj się w cudze sprawy i spraw by twa popularność nie spadła do znajomości poniżej trzech osób
 
 
Player 
Student



Dołączył: 22 Mar 2012
Posty: 63
Wysłany: 06-04-2012, 17:54   

Gdzie znajde sejwa z TR1
W tym miejscu
http://www.youtube.com/watch?v=XxQgRVMBans
34 sekunda.Chciałbym save jeszcze przed otwarciem drzwi.
Prosze nie dawać linków ze strony stelli nie działają savey
_________________
Spoiler:
:banan:
 
 
Kasiula1611 
Student



Dołączyła: 16 Lut 2013
Posty: 55
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-01-2015, 13:24   

Witam. Pobrałam save'y ze strony Stelli (TR4: KV5, multi-patched version) i wstawiłam je do folderu cd. Gdyby działały to bym tu nie pisała, więc czy ktoś byłby chętny mi pomóc? Zależy mi na wgraniu save, a nie umiem :( Mam TR z Ultimate Edition Premium Games i Windows 7. Z góry dziękuję.
_________________

 
 
 
krtomb 
WoTR Team



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 1079
Skąd: Helheim
Wysłany: 15-01-2015, 19:55   

Po pierwsze - zapytaj na forum/stronie Stelli bo to strona niezwiązana z serwisem WOTR. Po drugie - zagraniczne serwisy poświęcone serii nie mają dostępu do Ultimate Edition gdyż jest to pakiet wyłącznie polskiego wydawcy, więc save'y z tamtego serwisu mogą być niekompatybilne z grami TRUE... A po trzecie proponuję wstawić zapisy gry do głównego folderu z grą bo folder CD nie służy do ich zapisu czy tworzenia, gdyż emuluje płytę CD która to płyta w oryginalnych wydaniach premierowych tych gier wymagana była do ich uruchamiania...
_________________
"In place of a dark Lord you would have a queen! Not dark but beautiful and terrible as the dawn! Treatreous as the sea! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair!"
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 06-01-2017, 13:47   

WoTRowicze, pomocy.

Czy jest jakiś normalny, bezawaryjny sposób na przeniesienie save'ów z TR (w moim przypadku 3) do gry zainstalowanej ze Steama? Szczerze, nie ogarniam tego programu. Jednak zakupiłem komplet klasyków właśnie za pośrednictwem tej platformy i chciałbym zapytać - gdzie tu się cholera zapisują save'y ?? Zrobiłem niewielki postęp grając w TR3 z wydania premierowego i chciałbym kontunuować, ale tym razem bez użycia dysku.

Alternatywnie, posiadam również Ultimate Edition, gdzie niby można zainstalować obraz gry i grać bez użycia dysku, ale z drugiej strony tam foldery są strasznie pomieszane i czuję się bezbronny!

Halp :(
_________________
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 06-01-2017, 17:33   

Save'y w klasykach mają nazwy "savegame.0", "savegame.1" itd, wyszukaj na poszczególnych dyskach lub w folderach Steama, może tak uda Ci się to znaleźć. Ja poprzez Steama w klasyki nie grałem, nie wiem gdzie to siedzi.
_________________
 
 
(--AGATA--) 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2008
Posty: 111
Wysłany: 06-01-2017, 23:38   

Ścieżka do folderu z grą-Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\TombRaider
_________________
One, two – EKO coming for you
Three, four – better lock your door
Five, six – grab your crucifix
Seven, eight – gonna stay up late
Nine, ten – Never sleep again
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.106 sekundy. Zapytań do SQL: 10