FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy, pytania, porady
Autor Wiadomość
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 13-08-2013, 10:29   

Nie wiem czy temat dobry , więc zapytam tu - Zacząłem się ostatnio bawić w składanie PC (żebry zrobić , ale pieniędzy nie wydać) Czy w takim przedziale cenowym do 1400 zł , taka konfiguracja będzie okey ? Zależy mi żeby uruchomić nowego TR na wysokich detalach i mieć te 'łolaboga' 30 fps (Nie znam się jakoś profesjonalnie ) Może ktoś bardziej rozgarnięty powie co by zmienił ?

http://techplanet.pl/prod...-box,30578.html
http://techplanet.pl/prod...z-cl9,2056.html
http://techplanet.pl/prod...-oem,31673.html
http://techplanet.pl/prod...-oem,16134.html
http://techplanet.pl/prod...m002,24346.html
http://techplanet.pl/prod...ddr3,33417.html
http://techplanet.pl/prod...-oem,31194.html

Jeszcze zostaje kwestia obudowy , ale to chyba narazie mało istotne . . . <Żebram o pomoc > :robak: (powala mnie ta emotka)
 
 
bobonton2 
Podróżnik


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 518
Skąd: P-ń
Wysłany: 17-12-2013, 22:00   

od kilku dni mam nowy komputer, dokładnie ten model, z windowsem 7 http://www.x-kom.pl/p/161...0m-sli-fhd.html i od samego początku pojawia mi się info "CPU 100%". Jestem trochę przeczulony, ze względu na to że nie chcę rozwalić nowego sprzętu. Wiecie co może być przyczyną? Znajoma kupiła ten sam model tydzien wczesniej i ma ten sam problem.
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 18-12-2013, 22:29   

Czy ktoś zna obsługę panelu administracyjnego WordPress?
_________________
 
 
bobonton2 
Podróżnik


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 518
Skąd: P-ń
Wysłany: 29-01-2014, 11:18   

Ponawiam pytanie :) Ponadto mam wrażenie, że komp działa o wiele słabiej niż powinien z takimi parametrami. 3DS max wiesza mi się zbyt często. Byłem w sklepie, pytałem o jakąś poradę, dostałem odp "przeinstaluj windowsa". Robiłem to już wcześniej i nie pomogło.
 
 
v1per80 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 349
Wysłany: 01-02-2014, 20:20   

W tle masz jakiegoś firewalla czy antywira, który obciąża CPU. Tak to jest jak się używa wszystkich programów z "gotowców" w sklepach :P
_________________
I7 6700K@4.6Ghz+Spartan HE1024, Asrock Z170 Extreme4, 16GB Ram Kingstone HyperX DDR4 16GB 2400MHz @CL14, HDD 1.75TB+SSD Samsung Evo 850 250GB, Zotac GF GTX 1080 ExoArmor Black 8GB,TV LG42LD450+Projektor 3D Acer H5630 z 3D Vision 2,Oculus Rift CV1+Touch,Chieftec Nitro 88+SPS-850C 850W
 
 
 
Luthien 
Podróżnik



Dołączyła: 06 Lut 2007
Posty: 604
Skąd: Katowice
Wysłany: 19-03-2014, 21:45   

Czy mógłby mi ktoś polecić drukarkę/urządzenie wielofunkcyjne A3/A3+? Do tej pory miałam Brothera 6510DW ale niestety albo zamienniki, albo ja zamęczyłam głowicę na AMEN (niedrożny cyan i magenta). 3 tygodniowa wizyta w serwisie nie pomogła, a braciszek ma raptem 1,5 roku. Zastanawiam się nad kupnem drukarki, bądź całego kombajnu do wydruków A3. Nie będę ukrywać, że zaczynam niechętnie patrzeć na zamienniki, które... ekhem... mogły przyczynić się do zatkania głowicy w moim Brotherze. W związku z tym interesuje mnie głównie cena oryginalnych tuszy :/ Może ktoś z Was ma jakieś godne uwagi urządzenie do wydruku w formacie A3 bądź A3+?

Dzięki.
_________________
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 701
Skąd: Gorzów
Wysłany: 20-10-2014, 18:24   

Hej! Potrzebuję pomocy. Chciałbym móc posłuchać sobie muzyki na wrzucie, jednak mam z tym problem. Za każdym gdy chcę to zrobić to przy wszystkich utworach wyświetla się taki komunikat:
Cytat:
Przepraszamy.
Wystąpił błąd odtwarzania - strumień niedostępny lub brak wsparcia dla tego formatu.

Jeśli ktoś mógłby coś zaradzić to bardzo bym prosił.
_________________
Witaj Gość
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.097 sekundy. Zapytań do SQL: 11