FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Multiplayer - ogólne rozmowy
Autor Wiadomość
kwiatuszek 
Praktykant



Dołączyła: 21 Maj 2013
Posty: 140
Skąd: Hogsmeade
Wysłany: 22-11-2013, 11:02   

PYTANKO: Jak się przechodzi na prestiż, gdy ma się 6O level?
_________________
alphabet boy
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 668
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 22-11-2013, 21:07   

Trzeba wejść w ekwipunek i przy levelu powinien pojawić się przycisk.
_________________
 
 
 
kwiatuszek 
Praktykant



Dołączyła: 21 Maj 2013
Posty: 140
Skąd: Hogsmeade
Wysłany: 02-12-2013, 08:31   

ok dzięki. Kiedyś jak grałam w grę otwartą, było osiem Sam i jedna Lara. Lara nie znosi Samanthy za to, że musiała tyle przejść :) Zabijała wszystkie Sam bez końca :)
_________________
alphabet boy
 
 
Midie 
Nowicjusz


Dołączyła: 22 Gru 2013
Posty: 2
Wysłany: 22-12-2013, 17:15   

Hej gra ktoś może jeszcze w multi? Dziś udało mi się go włączyć i czekam już od 3 godzin na szybką grę:P Jak ktoś w to ciupie jeszcze to zgłaszać się! :)
 
 
ewcia1232 
Nowicjusz



Dołączyła: 16 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 30-12-2013, 11:39   

Witam, mam taki problem, gra zainstalowana, steam zainstalowany, gdy właczam multi to mi nie uruchamia gry, tzn pojawia sie komunikat że nie moze znalesc sesji. czy ktoś mił taki problem ? bardzo bym chciala zagrac w multi a nie moge przez to przebrnac, bardzo bym prosila o pomoc
_________________
świat zobaczyć w ziarenku piasku...
 
 
kwiatuszek 
Praktykant



Dołączyła: 21 Maj 2013
Posty: 140
Skąd: Hogsmeade
Wysłany: 02-01-2014, 09:21   

ewcia1232, Może Bo nie ma wolnych sesji. Czasem pojawia się też taki bład, ponieważ Steam nie ma łacza z Netem. Steam też czasem wariuje :)
_________________
alphabet boy
 
 
Julka 
Student



Dołączyła: 07 Gru 2013
Posty: 85
Skąd: Kielce
Wysłany: 23-03-2014, 15:26   

Na czym polega prestiż? Czy wszystkie postacie i bronie się resetują?
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 23-03-2014, 18:59   

Resetują się tylko bronie i ich ulepszenia.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.067 sekundy. Zapytań do SQL: 11