FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
XNA Lara
Autor Wiadomość
KamilM93 
Praktykant


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 163
Wysłany: 08-08-2012, 01:24   

Jaki tyyyyłek <333333333333

Różowe sznurówki rządzą! Mam nadzieje, że podobny kucyk będzie w oficjalnej grze. A nie, jak w TRU takie... Sami wiecie co.

PS Koszulka od tylu tak dziwnie wygląda... Ta linia, co się ciągnie pionowo. To celowe?
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 08-08-2012, 01:44   

Fajnie, ze chociaż kucyk Ci się podoba :)
...chociaż tyłek też ma niczego sobie hehe :D
A z tymi butami i koszulka to raczej nie było celowe .... hym, ująłbym to tak: koszulka jest już nie do naprawienia a buty były robione na odwal do randeru :D
BTW: Mógłbyś odpisać na trf ....
 
 
KamilM93 
Praktykant


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 163
Wysłany: 08-08-2012, 10:25   

Na co? Nie dostałem żadnego PM o.O A pytałem o te 2 modele, ale odrazu piszę, że to są te wczesne wersje :/ W szczególności Ady :/
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 08-08-2012, 11:38   

OOOO dziwne, bo wysłałem 2 wiadomości .... hym nie wiem dlaczego nie doszły :(
Jak coś to chyba mam najnowszą wersję Ady, tą którą masz na DA, tylko, że bez kości ;)
 
 
matik7 
Nowicjusz



Dołączył: 18 Lis 2012
Posty: 1
Wysłany: 18-11-2012, 21:50   

Witam!
Nie wiem czy ktokolwiek jeszcze tutaj zagląda, ale mam pytanie: macie może gdzieś nagie modele Lary do pobrania? Są mi potrzebne (wcale nie do "tego") a nie mogę nigdzie znaleźć...

Mam nadzieję, że ktoś tutaj zajrzy :F
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 18-11-2012, 21:56   

Jezu :D

Nagie modele możesz znaleźć na deviantart.

Wiem bo mi ktoś powiedział!!

[ Komentarz dodany przez: Integral: 20-11-2012, 17:54 ]
:roll:
_________________
 
 
Małolat 
Podróżnik



Dołączył: 29 Gru 2007
Posty: 200
Skąd: 100Lica
Wysłany: 17-01-2013, 22:35   

Mam mały problem z programem, może ktoś pomoże.
Niedawno wypadł mi jakiś plik windowsowy i naprawiałem kompa (obyło się bez formatowania). teraz wszystkie programy działają jak powinny ale w xnalara większość modeli nie chce się wczytać i wywala mi takie komunikaty->

Co zrobić? jak z tym żyć? heh :D
_________________
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 18-01-2013, 08:22   

Małolat a próbowałeś przeinstalować Microsoft .NET Framework oraz Microsoft XNA Framework ? To powinno pomóc. Możesz też spróbować pobrać program na nowo, ale to raczej nic nie da :D
 
 
Małolat 
Podróżnik



Dołączył: 29 Gru 2007
Posty: 200
Skąd: 100Lica
Wysłany: 18-01-2013, 08:30   

kondo96 napisał/a:
próbowałeś przeinstalować Microsoft .NET Framework oraz Microsoft XNA Framework ?
to była pierwsza rzecz jaą zrobiłem :P niestety nie działa nadal.
_________________
 
 
KamilM93 
Praktykant


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 163
Wysłany: 19-01-2013, 21:39   

Spróbuj na nowo ściągnąć i wgrać modele.
 
 
Małolat 
Podróżnik



Dołączył: 29 Gru 2007
Posty: 200
Skąd: 100Lica
Wysłany: 20-01-2013, 23:15   

poszperałem w necie i nic nie pomaga, chyba jednak zrobię format heh
_________________
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 21-01-2013, 22:10   

No niestety, lepiej zrób format i z głowy. Tylko nie zapomnij skopiować modeli i projektów hehe :D
Mimo tego, iż mało kto z polskiego grona interesuje się xna to dam linka do mojego nowego moda ...a nuż ktoś się zainteresuje ;)

Można ją pobrać tutaj : http://konradm96.deviantart.com/#/d5s0xb5
mam nadzieję, ze się podoba :)
 
 
Bloody 
Student



Dołączyła: 29 Gru 2009
Posty: 37
Skąd: Bezdomna :D
Wysłany: 07-02-2014, 22:58   blendujemy

Dawno mnie tu nie było, bo miałam duzo wazniejszych spraw na głowie niz rendery :D . Ale postanowiłam wziasc Blendera szturmem i przyznam, że szło mi całkiem dobrze do czasu bump mapowania. Wszysko niby fajnie, ale gdy przychodzi czas do nałożenia bump mapy, która ma pokrywać tylko część mesha i tak pokrywa go całego.

Ktoś może rozpoznaje problem? Wie o co chodzi? Jedynie bump mapy mnie powstrzymują od renderowania w blenderze, a jest on bardziej efektywny od XNA Lara. Pozdrawiam :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.144 sekundy. Zapytań do SQL: 10