FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Morze Śródziemne
Autor Wiadomość
eustachy13 
Nowicjusz


Dołączył: 18 Mar 2010
Posty: 5
Wysłany: 10-01-2011, 12:46   

Witam Mam Prośbę bo jestem na morzu śródziemnym i nie moge znaleść tego pierszego klucza co jest w grodzie z tymi okami :) wcji czutal;em ze maja mnie jakies rekiny zaatakowac rekinow nie bylo klucza 1 nie ma moze byc bład gry ?? czy po prostu jestem ślepy ?? krece sie i krece i nic nie widze ;/ z gory dziekuje za pomoc
 
 
 
eustachy13 
Nowicjusz


Dołączył: 18 Mar 2010
Posty: 5
Wysłany: 10-01-2011, 13:29   

wlasnie filmik ogladale na you tobe i zauwazylem ze inna szata jest na grze na ps a inna na pc i tu oristo znalezc 1 klucz a na ps nie ma takich stolow co klucze leza;/
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 10-01-2011, 15:01   

Zacznij pisać po polsku! Używaj znaków interpunkcyjnych i zainwestuj w Firefoxa, który sprawdzi pisownię, bo Twoich postów nie idzie rozczytać.

Przede wszystkim napisz dokładnie na jakiej platformie grasz. Jeśli na PS2, to nie dziw się, że solucje Ci nie pomogą - to zupełnie inna gra niż w wypadku reszty platform.
_________________
 
 
Envi 
Nowicjusz



Dołączyła: 06 Lip 2011
Posty: 3
Wysłany: 06-07-2011, 14:03   

Na początku przeszłam po prostu grę, potem od początku zaczęłam zbierać wszystkie sekrety i relikty, jednakże w pierwszej planszy brakuje mi jednego sekretu. Szukałam go wszędzie, po kilka razy, sama, a nawet z solucją i nic. Nie wiem, czy to błąd w grze, czy po prostu źle szukam. Moje pytanie: Czy ktoś z was miał podobny problem?
_________________
i don't wanna close my eyes.
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 668
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 06-07-2011, 14:07   

Też tak miałam, tylko chyba w Meksyku, ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić. Mnie jakoś szczególnie nie zależało na zebraniu wszystkich skarbów;)
_________________
 
 
 
Envi 
Nowicjusz



Dołączyła: 06 Lip 2011
Posty: 3
Wysłany: 06-07-2011, 14:12   

No a mi zależy. Chciałabym wszystko zebrać, odblokować i mieć punkty, bo gram na xboxa. ;)
_________________
i don't wanna close my eyes.
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 09-07-2011, 18:31   

Envi, oj akurat Morze Śródziemne jest dość zakręcone w temacie skarbów. Proponuję ci odszukanie na youtube videosolucji ze skarbami z tego levelu i przechodzenie krok w krok.
Nie raz myślałam że to właściwe miejsce a okazało się że tak nie było. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Envi 
Nowicjusz



Dołączyła: 06 Lip 2011
Posty: 3
Wysłany: 10-07-2011, 03:10   

Próbowałam i z tym. Na początku napisałam, że pierw starałam się sama, potem z solucją (video, jak i opublikowaną na WoTR). Nie wiem... Może po prostu zacznę przechodzić grę od nowa. Tylko jak pomyślę sobie, ile mnie czeka roboty w Meksyku, to aż mi się odechciewa. :D
_________________
i don't wanna close my eyes.
 
 
alFa
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2012, 18:25   

Świetny level, aż zapiera dech w piersiach (dobrze, że jest butla). Okropnie podoba mi się pianka Larki. Klucze odnalazłem instynktownie płynąc w kierunku tych zatopionych wzgórzy. Rekiny i meduzy są niezłym towarzystwem. Układanka logiczna (podwodny mechanizm) też wywarł spore wrażenie, bo niejako zapowiadał dalszą zagadkowość gry. Tak jak każdemu, tak i mnie, grającemu po raz pierwszy jeszcze na początku 2011 roku, o mało nie stanęło serce na widok konwulsji Krakena. Dużo było męczarni z dźwigniami i całymi tymi koluszkami. Ale tryskająca głowa mięczaka wynagrodziła mi trud. Byłem pod wrażeniem kiedy po raz pierwszy wykonywałem "żabkę" (tak nazywam to przeskakiwanie od ściany do ściany).
Jeśli chodzi o muzykę - niesamowita. Pierwsze wyjście na powierzchnie jaskiń i zaraz tuż po utraceniu rękawicy. Uwielbiam te melodie!
 
 
Jan
[Usunięty]

Wysłany: 04-11-2012, 08:36   Precyzja i Złożoność akcji

Hej,

słuchajcie, jak Wam wychodzi opanowywanie likwidowania poszczególnych ziomków ze statku Amandy? Robicie to np. jak ja, czyliu po Quake'owemu, czy normalnie korzystacie ze sztuki adrenaliny, akrobacji, strzałów obustronnych i techniki jednym strzałem w łeb???

To ostatnie mnie ciekawi. Jak to się robi, bo w polskiej wersji pisze że coś takiego jest możliwe.

Z góry thanks for odpowiedź :)
 
 
TheZaack500 
Praktykant



Dołączył: 08 Maj 2012
Posty: 102
Skąd: Wioska
Wysłany: 04-11-2012, 12:22   

To ostatnie, o ile się nie mylę, robisz tak, że idziesz w stronę jakiegoś kotlesia czy zwierzęcia i naciskasz Q tuż przed nim : ) Wtedy pojawi się czerwony celowniczek i musisz nim myszką najechać na czyjąś łepetynę ; D.
_________________
"The extraordinary is in what we do... not who we are"
 
 
Daxterek3000 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Gru 2012
Posty: 12
Wysłany: 02-01-2013, 15:47   

O taaak :D , Morze Śródziemne jest super ;) . Długi level ale nie aż taki trudno . No a ta ośmiornica jest super :mrgreen2: . Pianka lary też XD
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 31-05-2013, 09:17   

W etapie mam do podniesienia takie dwie skrzynki i muszę je położyć na obniżającej się podłodze, ale kiedy Lara kładzie je to one w błyskawicznym tempie odskakują gdzieś w kąt sali. Potem, kiedy do nich podchodzę to też odskakują. Uniemożliwia mi to przejście tego etapu.
Co mogę zrobić?
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-06-2013, 14:40   

Może ja czegoś nie pamiętam, ale wygląda mi to na buga ;) Przeinstaluj grę, zacznij od wcześniejszego zapisu itp...

Gra oryginalna?
_________________
...and touch the flame
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 02-06-2013, 23:17   

Gra oryginalna (wersja cyfrowa kupiona na muve.pl). Co ciekawe: jak grałem wcześniej na piracie to grę przeszedłem bezproblemowo... ; )
Grę odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, nic nie dało.
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 07-06-2013, 00:40   

Nikt nie miał podobnego problemu? Czy wyjściem jest tylko zrobienie formatu?
 
 
Azaelia 
Student



Dołączyła: 03 Cze 2013
Posty: 40
Skąd: Nightmareland.
Wysłany: 07-06-2013, 16:27   

giga2, na początku miałam dokładnie taki sam problem, też wersja oryginalna. U mnie to jakoś samo przeszło, możesz spróbuj wolniej podchodzić do tych skrzynek, u mnie wtedy mniej skakały... Jeśli przez cały czas będziesz mieć te problem, to niestety nie wiem, co z tym zrobić :nie:
_________________
See you in Hell.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.091 sekundy. Zapytań do SQL: 10