FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z grą
Autor Wiadomość
Krystian1009 
Nowicjusz


Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 15
Skąd: Midgard
Wysłany: 12-06-2012, 14:09   

Najpierw zobacz czy: Masz wszystkie bezpieczniki,czy wcisnęłaś przyciski w dobrej kolejności, czy przesunęłaś skrzynkę nad dach pomieszczenia z pistoletami na maksimum i wtedy naciśnęłaś przycisk który odpowiada za opuszczenie skrzynki. :D Jeżeli to się nie uda,to może być bug a tak szybko się go niepozbędziesz (lub wogóle) :( to musisz albo rozpocząć level od początku, albo ściągnąć sev'a który następuje po zdobyciu pistoletu i cut-scenki z larsonem :D :D :D
_________________
,,Życie jest pełne niespodzianek"
 
 
LegendOfDarknes 
Student



Dołączyła: 02 Kwi 2012
Posty: 41
Wysłany: 12-06-2012, 14:21   

Sprawdziłam, wszystkie bezpieczniki są, a kolejność też jest odpowiednia... Może jeszcze raz poziom zacznę...

EDIT:
Ponowne przejście lvl również nie działa... Idę żebrać o sejwa ;(
 
 
Krystian1009 
Nowicjusz


Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 15
Skąd: Midgard
Wysłany: 14-06-2012, 13:11   

http://tombraiders.net/st...e/TRAsaves.html :) Naciśnij Ąnniversary Pc Files To tam są savy do tomb raider anniversary bądź tu http://translate.google.p...26prmd%3Dimvns. :) :wotr:
_________________
,,Życie jest pełne niespodzianek"
 
 
LegendOfDarknes 
Student



Dołączyła: 02 Kwi 2012
Posty: 41
Wysłany: 14-06-2012, 18:00   

Nie ma gdzieś jakiegoś save'a po zebraniu pistolków? Bo bym nie chciała omijać fajnej zręcznościówki...
 
 
Saku192 
Student



Dołączyła: 22 Lip 2008
Posty: 68
Skąd: jestem?
Wysłany: 05-04-2013, 14:20   

Jerrem_Y hmm.. jajco ? :>
_________________
Zapraszam na mój kanał na youtube ^^
http://www.youtube.com/user/ssaakkuu192
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3986
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 05-04-2013, 14:26   

Saku192 napisał/a:
Jerrem_Y hmm.. jajco ? :>


Hmm?

Czemu Ty odpowiadasz na posty, krore byly pisane LATA temu? Forumowej nekrofilii mowimy nie. Rozumiem dopisac sie do tematu, ktorego dlugo nikt nie ruszał, wyrazic swoje zdanie, ale bezposrednie odpowiadanie komus po kilku latach to jest jakis absurd. To juz trzeci taki Twoj post dzisiaj, skończ prosze :p Kolejne po prostu usuniemy.
_________________
 
 
Saku192 
Student



Dołączyła: 22 Lip 2008
Posty: 68
Skąd: jestem?
Wysłany: 05-04-2013, 19:45   

Cez, trutututut. bo nikt tu inny prócz mnie nie pisze?

[ Komentarz dodany przez: Integral: 11-04-2013, 01:05 ]
Coś nie tak z oczkami? :)
_________________
Zapraszam na mój kanał na youtube ^^
http://www.youtube.com/user/ssaakkuu192
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 05-04-2013, 20:22   

Saku, trutututut, za forumową nekrofilię posypią się w końcu ostrzeżenia.

Jeśli masz coś nowego do napisania to luz, ale odpisywanie na posty starsze od Ameryki tylko po to, żeby odpisać, nie jest ani fajne, ani potrzebne. Zwłaszcza w takiej formie, jak wyżej.
_________________
 
 
HarryCruise 
Gazela



Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 579
Skąd: Sawanna
Wysłany: 08-04-2013, 17:25   

Eeee... Idiotyczne to może, nie mam też pojęcia, czy ktoś o to pytał. Zainstalowałem TRA na 64-bitowym Windowsie 7 i ni cholery nie chce się włączyć. "Program Tomb Raider Anniversary przestał działać", ustawienie zgodności nic nie daje. Gra z edycji Premium Games. Gdzieś wyczytałem, że TRL i TRA nie działają na systemach 64-bitowych. To prawda? Trochę to żenujące.
_________________

 
 
erawiw 
Nowicjusz



Dołączyła: 04 Kwi 2013
Posty: 27
Wysłany: 08-04-2013, 20:13   

Dziwne,ja mam zwykłego TRA (nie z żadnej edycji premium games) i smiga mi normalnie na 64 bitowym windowsie 7.... Może spróbuj odinstalować gre i ponownie zainstalować. U mnie trzeba było uruchamiac instalację bezpośrednio z płyty bo po włożeniu dysku do napędu nic się nie działo... ;) :gupek:
_________________

Freedom is life's greatest lie...
 
 
HarryCruise 
Gazela



Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 579
Skąd: Sawanna
Wysłany: 08-04-2013, 20:34   

Przeinstalowanie nie pomogło. Pomyślałem, że problemem może być securom Cenegi i wgrałem cracka, niestety po intro z przebudzeniem Natli wywala mnie z gry. WTF?
_________________

 
 
Sklejka 
Podróżnik



Dołączyła: 13 Maj 2007
Posty: 288
Skąd: Z Asgardu
Wysłany: 30-04-2013, 20:00   

Mam problem z włączeniem TRA. Zainstalowałam ją na odświeżonym kompie i wszystko wydaje sie byc normalnie, tylko, że jak wyskakuje mi to okienko "graj, konfiguracja, instaluj...", to nic co klikne nie dziala. Tzn klikam "graj" i komputer troche poszumi, pokaże się klepsydra, a po paru sekundach znika i nic sie nie dzieje. :nie: I tak samo jest z "konfiguracja" itp. Wszystkie Direct'y mam, bo inne gry działają.
_________________
:O
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.106 sekundy. Zapytań do SQL: 10