FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Programy do TR Legend!!!
Autor Wiadomość
marrrcin 
Praktykant



Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 142
Skąd: Underworld
Wysłany: 22-08-2008, 22:34   

No właśnie mam super seller.
I co mam zrobic?
_________________
Oczy są zwierciadłem duszy. Mówią o człowieku więcej, niż on sam chciałby o sobie powiedzieć.
 
 
Andźej 
Student



Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 48
Wysłany: 07-09-2008, 11:45   

Ja mam pytanie,a mianowicie:czy jest lub czy ktoś mógł by zrobić program coś na wzór TRAfly? Bo wydaje mi się,że nie ma TRLfly,a fajnie by było sobie polatać Larą po LegĘdzie :P
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 07-09-2008, 16:36   

Nie wiem co się z tym linkiem stało. Nieważne, proszę bezpośrednie adresy do dwóch wersji TRLfly: v 1.0, v 1.2.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
Ad@93 
Student



Dołączyła: 12 Sie 2008
Posty: 59
Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-11-2008, 20:02   

POMOCY !!! mam polską wersję TR Legend i wielki problem. Siostra "nadpękła" mi płytkę (sporo) i boję sie, że może pęc :( słyszałam o patch'u no-cd, ale na różnych forach jest opis tylko dla ściągniętych wersji. wiecie coś o tym? HELP HELP HELP !!!
_________________
http://ada93.deviantart.com/
 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 27-11-2008, 20:53   

Mówisz w tym momencie o nielegalnym sposobie. Radzę nie brnij w to dalej, bo skończy się to dla ciebie i innych udzielających porad, gdzie owy plik dostać, ostrzeżeniem. I żeby nie było, że nie uprzedzałem.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
Ad@93 
Student



Dołączyła: 12 Sie 2008
Posty: 59
Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-11-2008, 20:58   

Sorki nie wiedziałam że ten sposób jest nielegalny. czy może być na to inna rada? zgodna z prawem?

[ Komentarz dodany przez: kluz_kaa: 27-11-2008, 20:59 ]
Tak, kupno nowego egzemplarzu, jeśli poprzedni nie nadaje się do użytkowania.
_________________
http://ada93.deviantart.com/
 
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2193
Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-11-2008, 11:30   

Obecne Legendę można kupić za 20zł, więc nawet jak za samą płytkę, koszt nie jest wysoki.

Patch no-cd i tak by Cię nie uratował, bo w końcu grę i tak trzeba zainstalować, a wtedy też może się rozwalić w napędzie. 20 zeta to niewiele za utrzymanie sprawności napędu ;)
_________________
...and touch the flame
 
 
aga13
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2008, 21:04   

Jak mogę stworzyć sobie własne ubranka w TRL??? Jaki program mam ściągnąć? Jak go używać? I czy gdy zmienię ubranko, to czy mogę sprawić, że stanie się ono takie, jak normalnie w grze? H E L P ! ! !
Z góry dziękuję za pomoc!!! :D
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 12-12-2008, 07:06   

aga13, na dobry początek zajrzyj na tą stronę: http://www.trfree.neostrada.pl/tomb7tworzenie.htm oraz poczytaj sobie ten temat:
http://www.tombraiderforu...topic.php?t=708
:)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Monnaly 
Nowicjusz



Dołączyła: 28 Sie 2008
Posty: 19
Wysłany: 20-12-2008, 14:43   Dodawanie leveli...?

Mam takie pytanie... Czy istnieje możliwość zmieniania bądź dodawania dodatkowych leveli do Tomb Raider Legend, tak jak w Tomb Raider 4? Jeżeli tak, to czy jest do tego jakiś program? Proszę o odpowiedź :)

P.S. Przepraszam za krótkiego posta.

[ Komentarz dodany przez: e_g: 20-12-2008, 18:39 ]
Nie ma takiej możliwości
_________________
Nurkowanie-moja pasja :)
 
 
janek04 
Podróżnik



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 499
Skąd: London
Wysłany: 25-12-2008, 00:43   

Mam mlay problem gdy sciagam tombrippera i chce go wlaczyc to mi wyskakuje napis 3D3 Init Error o co comon?? :(
EDIT;Zapomnialem dodac ze uzywam WinZipa do rozpakownia pliku lub winrara
_________________
 
 
uciu999 
Podróżnik


Dołączył: 18 Wrz 2008
Posty: 255
Wysłany: 25-12-2008, 18:09   

Ma ktoś działającego trainera do TRL? Jeśli ma ktoś takowego byłbym wdzięczny za link, bo próbowałem pobierać masę trainerów i żaden nie działa. Mam wersję 1.2 (polska).

:pozdro:
 
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 02-01-2009, 22:37   

uciu999, trainera.... na co? A i ja mam taką wielką prośbę. Jak włączyłem TRL SCU to okej ustawiłem (grałem od początku i byłem na początku Peru) weszłem w TRL i pisze wczytywanie i zaczyna sie filmik poczatkowy Boliwii (okej) ustawiłem żeby była w bikini (okej) i teraz nawet jeśli jest wyłączony TRL SCU to jak włączam legende to pisze "Wczytywanie" i znowu poczatek gry. Nie ma Menu Głównego. Kucie i tak nic nie da. Jest na to jakaś rada, pomijając ponowne zainstalowanie gry?
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 669
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 02-01-2009, 22:39   

SCU zapisuje ustawienia w osobnym folderze, na dysku, na którym zainstalowana jest gra (folder ma chyba nazwę TR7). Usuń go i po sprawie :)
_________________
 
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 02-01-2009, 22:44   

Madziula, dziękuje ale... jaki to plik? bo na dysku go nie widzę, ani w folderze z grą?


EDIT: Ja zrobiłem folder Tomb Raider Legend a nie zauważyłem TR7. Już go usuwam powinno być po sprawie :) Dziękuję za chęci.
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 669
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 02-01-2009, 22:52   

Polo_Gard, bezpośrednio na dysku, na którym masz zainstalowaną grę, SCU tworzy folder, a w nim plik z ustawieniami. Przykładowo, jeśli masz Legendę na dysku D, to usuwasz folder D:\TR7
 
 
 
Angelika 
Student



Dołączyła: 14 Kwi 2008
Posty: 32
Wysłany: 03-01-2009, 16:22   

Wie ktoś może skąd pobrać trl.exe, lub nie używając tego pliku wgrać stroje do TexModa?!(Mam pełną wersję PL)
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 669
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 03-01-2009, 18:05   

Plik trl.exe to pik, którym uruchamiasz grę, więc nie wiem w czym problem :o
_________________
 
 
 
Szalona101 
Praktykant



Dołączyła: 24 Sie 2009
Posty: 165
Skąd: Helheim
Wysłany: 08-12-2009, 18:50   

A właśnie chciałabym pobrać ten program ale żaden z linków zamieszczonych w pierwszym poście nie działa. Ten z upload pokazuje mi ciągle tylko stronę główną a ten z traider pisze że zakończyli swoją działalność. Ktoś może mi podać aktualny link?
_________________
Bring Me To Life
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 08-12-2009, 19:04   

Zachęcam do przeglądania tematu zwłaszcza że ma tylko 2 strony, także żaden wysiłek.
Podpowiedź http://www.tombraiderforu...p?p=72787#72787
 
 
Black Angel 
Student



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 62
Wysłany: 10-08-2010, 17:41   

Czy jest program umożliwiający chodzenie po filmikach jak w anniversary? Bo spróbowałem sposobu z TRA ale nie działa.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 10