Rise of the Tomb Raider - Pomoc w przejściu
Menkaure - 09-02-2017, 10:02
Poprawka, trzeba ukończyć wątek główny. Sugerowałem się tym, że ukończyłem grę na 100%, ale widocznie Syrię już ukończyłem w całości. Moje niedopatrzenie.
Możesz mi dać warna za pisanie bzdur
[ Komentarz dodany przez: Cez: 09-02-2017, 17:11 ]
Arctic - 09-02-2017, 23:53
Cześć,
poszukuje osoby, która chciałaby powbijać wszystkie trofea w Kooperacyjnym przetrwaniu.
Mój nick to Arctic_Being, oczywiście na PS4
Jeśli jest ktoś zainteresowany/chętny do pomocy, to proszę o odpowiedź, lub prywatną wiadomość
Menkaure - 10-02-2017, 10:09
Ja akurat w ten tryb bardzo chętnie grałem, właśnie na PS4. Niestety, gry nie mam w tej chwili gdyż jest u jednej z naszych forumowiczek. Znam kogoś, kto szuka współgracza, ale to osoba z USA, jak chcesz to mogę wam zaaranżować sesję.
Arctic - 10-02-2017, 14:50
Jasne, byłoby miło Tylko uprzedzam, że z mojej strony może być problem z komunikacją, bo po skończonej szkole angielski zaczął mi z głowy uciekać.
Orientujesz się w jakich godzinach Twój kolega może się za to zabrać ?
Ja niestety najczęściej mam czas 22/Po 22.
Menkaure - 10-02-2017, 18:19
Godzinowo najczęściej gram z nim rano/późnym wieczorem. To typowy trophy hunter. Wiem, że on ma do zrobienia tylko 1 trofeum: Adventure Besties (przeżyć 10 dni i zebrać 20 artefaktów), ale z pewnością pomoże ci w pozostałych.
krtomb - 10-02-2017, 19:07
W razie co może ze mną da się zgadać wieczorami - Krisnephilim na PSN
Arctic - 10-02-2017, 21:35
Oo świetnie, wyślę Ci zaproszenie !
I jeśli będziesz miał ochotę i czas, to można coś tam powbijać
Menkaure - Bardzo dziękuje, za pomoc i odpowiedź, ale jednak chętniej skorzystam z pomocy krtomb - będzie dużo łatwiej się komunikować
Menkaure - 11-02-2017, 10:48
Spoko, wspomniałem mu wczoraj że chciałbyś pograć i zaoferował swoją pomoc. Więc gdyby coś to pisz.
Arctic - 12-02-2017, 02:07
Właściwie to mógłbyś mi podać jego nick PSN? Oczywiście za jego zgodą
krtomb - Wysłałem Ci zaproszenie, mam nadzieje, że doszło
AnnaWanna - 13-02-2017, 09:40
Jak bardzo opłaca się zbierać karty ulepszeń i powtarzać poziomy aby zdobywać dodatkowe punkty np. Za świetliki? Czy lepiej iść standardowym tokiem gry? Gram na najtrudniejszym z możliwych poziomów trudności.
Menkaure - 13-02-2017, 11:34
Hmmm, to swego rodzaju wyzwanie dla gracza, czy potrafi przejść poziom z jednym życiem, nie mając możliwości leczenia czy też na odwrót - będąc nieśmiertelnym, mając wszystkie umiejętności.
Tak na prawdę to ja używałem kart tylko do trofeów w Ataku na Wynik. W Trybie Endurance grało się tak kapitalnie, że kart używałem stosunkowo rzadko. Jest ich wg mnie o wiele za dużo i niepotrzebnie się mnożą.
No i najlepsza zaleta kart - w Ataku na Wynik czy innych trybach można dodać trochę klasycznego elementu i przejść grę kapitalnym modelem z AoD czy TR2. Niby nic, ale cieszy
Geralt - 16-02-2017, 16:58
A ja bawię się w szczególiki -postanowiłem połapać kury ,tylko gdzie ten kurnik ,czy ktoś wie ?
Cez - 16-02-2017, 17:06
Geralt >> lokalizacja kurnika jest zaznaczona na mapce >> http://laracroft.pl/tr10/solution5.html
MaXoR - 16-02-2017, 21:02
Geralt wrote: | A ja bawię się w szczególiki -postanowiłem połapać kury ,tylko gdzie ten kurnik ,czy ktoś wie ? |
Też się swego czasu nad tym zastanawiałem (haha) i bardziej nazwałbym to "zagrodą dla kur". Dawno temu ... moi dziadkowie trzymali kury, a ponieważ nie było to centrum miasta to i stosowny kurnik był z prawdziwego zdarzenia - oddzielne zabudowanie plus taka właśnie zagroda/wybieg dla kur. Powinien być tylko... nieco wyższy płot.
Geralt - 17-02-2017, 23:59
Dzieki faktycznie chyba zbyt szybko przemknąłem ten fragment wioski ,serdeczności za pomoc
MaXoR - 18-02-2017, 01:11
Właściwie... to trudno powiedzieć co tu ma być wyzwaniem - schwytanie kurczaków, czy też... znalezienie tego "kurnika" (?) Dlatego, pisząc o wysokości płotu w jakiejś zagrodzie, kieruję przy okazji pewien sarkazm pod adresem twórców. Generalnie nie mam nic przeciwko tzw. gadżetom w grze (np. w TR3 zasłaniający się tacą Winston był całkiem sympatycznym akcentem) i idąc tym tropem: Lara w wolnej chwili może sobie nawet pogrywać w koszykówkę tymi kurami. Ale jeżeli, przy tego typu grze, tak mają wyglądać wyzwania to jest to czysta kpina z gracza
Geralt - 18-02-2017, 13:42
Nieszczęsnych kur można złapać kilka,ale nie wiem jaki to da efekt kiedy wrzuci się je do kurnika ,bo nie miałem czasu go znaleźć (ale wiem już) gdzie szukać (dzięki Wam)
Geralt - 19-02-2017, 11:24
No i kury połapane ,a zwiewały skubane jak zające ,ciężko było dogonić kur można złapać więcej ale tylko 1 szt dotrze do kurnika
Menkaure - 19-02-2017, 12:48
Z zającami masz jeszcze jedno wyzwanie - wnioskuję, że to nie przypadek
Geralt - 23-02-2017, 20:28
chyba masz rację,po kurakach pewna wprawa już jest
Geralt - 15-04-2017, 10:39
w nawiązaniu do kur które ścigałem ,dzisiaj pora na kurczaczki Wielkanocne pozdrawiam wszystkich z okazji Swiąt-szkoda że tak mało ludzi tu zagląda -ja ostatnio 2 miechy temu
Cez - 15-04-2017, 11:23
Dzięki i wzajemnie
Większość przerzuciła się na FB, zaglądaj tu także >> https://www.facebook.com/WorldOfTombRaider
philips80 - 24-09-2017, 18:23
Mam problem z geotericznej dolinie bo jak chce zrobić ostatni skok tqm na górze to nie mogę wejść bo są zaaieki i to samo mam z tykwami. Dodam że gram na ps4 i zawsze czyszcze mapę na ile to sie da ale coś mi mówi że czegoś nie zrobiłem. Czy ktoś mi może powiedzieć co mam zrobić by zginęły zasieki ????
Madziula - 24-09-2017, 22:11
Z tego co kojarzę, to zasieki znikają dopiero, jak ukończy się wątek fabularny w dolinie. Później wystarczy się tam wrócić, korzystając z szybkiej podróży
Wara19 - 27-10-2017, 21:18
Witam, szukam osoby chętnej do pomocy przy trofeach z wytrzymałości zespołowej, jeśli jest ktoś chętny to proszę wysłać zaproszenie na PSNiD: Wara19
|
|
|